Lös in Gåvokort

Tilläggstjänster

Tilläggstjänster
Tilläggstjänster

Tilläggstjänster

Med våra tilläggstjänster blir det ännu enklare att välja Supékort. Vi kan trycka en hälsning i kortet så du slipper handskriva den själv. Vi kan även kuvertera kortet, adressera det och skicka det direkt till dina mottagare. För dig som vill göra gåvan ännu lite personligare kan vi sätta upp en websida med en personlig hälsning som mottagaren möts av när han eller hon löser in sitt gåvokort.

- Tryckt hälsning med logo i gåvokortet
- Kuvertering, adressering och frankering
- Webbsida med personlig hälsning
Tilläggstjänster

Personlig hälsning och logo i gåvokort

Tilläggstjänster

Kuvertering och frankering av gåvokort

Har ni många anställda, flera kontor eller ont om tid?

Vi hjälper till med allt från kuvertering till frankering och utskick. Skicka e-post eller ring in adressuppgifter och eventuella önskemål om handskrivna eller tryckta hälsningar till oss så ordnar vi det hela och ser till att dina Supékort skickas ut i rätt tid.

Kostnad kuvertering: 15 kr/st
Kostnad frankering: 10,50 kr/st
(Vikt mellan 20-100 gram kostar 10,50 enligt Postens beräkninsgmodell)

Tilläggstjänster

Personlig webbsida med hälsning och logotyp

Kombinera hälsningen på gåvokortet med en hälsning på Internet

Vi kan lägga upp en egen hemsida åt er som mottagaren av gåvokortet möts av när han eller hon löser in sitt kort. Hemsidan kan innehålla en hälsning och/eller er logotyp - ni väljer.

Vid beställning av minst 100 Supékort kan du få en egen webbsida med en personlig hälsning. Vi tar fram sidan i samarbete med dig som kund. På denna sida kan du också lägga in ytterligare några produkter som dina kunder eller medarbetare kan välja bland.

För att kunna göra denna sida behöver vi veta vilken hälsning som ska stå på sidan samt logotypen skickad via e-post i eps-, tiff- eller jpg-format. Kostnad egen websida 850 kr ex moms vid order under 100 kort.

Ring oss på 011-12 92 51 så hjälper vi dig med hur du ska gå tillväga. Du kan även skicka e-post till oss på nedanstående adress:
kundservice@supekort.se