0 st

Varukorgen är tom!

Tilläggstjänster

Personlig hälsning och logo i gåvokort

Med våra tilläggstjänster blir det ännu enklare att välja Supékort. Vi kan trycka en hälsning i kortet så du slipper handskriva den själv. Vi kan även kuvertera kortet, adressera det och skicka det direkt till dina mottagare. För dig som vill göra gåvan ännu lite personligare kan vi sätta upp en websida med en personlig hälsning som mottagaren möts av när han eller hon löser in sitt gåvokort.

  • Tryckt hälsning med logo i gåvokortet
  • Kuvertering, adressering och frankering
  • Webbsida med personlig hälsning

TILLÄGGSTJÄNSTER

Personlig hälsning och logo i gåvokort

TILLÄGGSTJÄNSTER - LOGOTYP & HÄLSNING

Personlig hälsning och logo i gåvokort

Använd vår printservice så slipper du handskriva en hälsning i kortet! Med en hälsning och företagets logotyp i kortet blir det tydligt vem gåvan kommer ifrån. Du bestämmer hur stor logotypen ska vara och vilken hälsning som ska tryckas på Supékortet. Du kan också välja typsnitt, storlek och färg på hälsningen. Vill man bara trycka en personlig hälsning på gåvokortet går det också bra. Det kan ju bli lite tröttsamt att själv skriva alla hälsningar. Detta är vår vanligaste tilläggstjänst som nyttjas av de flesta kunder.

För att detta ska fungera smidigt har vi investerat i en digital tryckmaskin som trycker snabbt och enkelt. Det finns plats för 40-50 ord på gåvokortet. Är du osäker på vad du ska skriva, kan du använda något av de förslag du finner på vår hemsida.

Kostnaden för tryck av hälsning och logotyp är 6 kr/kort samt 550 kr i startavgift.

Detta mailas till vår orderavdelning:
order@supekort.se Ring oss på 011-12 92 51, så hjälper vi dig med hur du ska gå tillväga. Du kan även skicka e-post till oss på nedanstående adress: kundservice@supekortprofile.se

FÖR DENNA TJÄNST BEHÖVER VI FÖLJANDE

  1. Er logotyp, i eps- eller tiff-format
  2. Önskad hälsning, max 40-50 ord
  3. Önskemål om typsnitt och färg
  4. Namnteckning digitalt, eller skickad per post till oss

TILLÄGGSTJÄNSTER

Kuvertering och frankering av gåvokort

TILLÄGGSTJÄNSTER - KUVERTERING OCH FRANKERING AV GÅVOKORT

Har ni många anställda, flera kontor eller ont om tid?

Vi hjälper till med allt från kuvertering till frankering och utskick. Skicka e-post eller ring in adressuppgifter och eventuella önskemål om handskrivna eller tryckta hälsningar till oss så ordnar vi det hela och ser till att dina Supékort skickas ut i rätt tid.

Kostnad kuvertering: 15 kr/st
Kostnad frankering: 12 kr/st

TILLÄGGSTJÄNSTER

Personlig webbsida med hälsning och logotyp

TILLÄGGSTJÄNSTER WEBBSIDA MED HÄLSNING OCH LOGOTYP

Kombinera hälsningen på gåvokortet med en hälsning på Internet

Vi kan lägga upp en egen hemsida åt er som mottagaren av gåvokortet möts av när han eller hon löser in sitt kort. Hemsidan kan innehålla en hälsning och/eller er logotyp - ni väljer.

Vid beställning av minst 100 Supékort kan du få en egen webbsida med en personlig hälsning. Vi tar fram sidan i samarbete med dig som kund. På denna sida kan du också lägga in ytterligare några produkter som dina kunder eller medarbetare kan välja bland.

För att kunna göra denna sida behöver vi veta vilken hälsning som ska stå på sidan samt logotypen skickad via e-post i eps-, tiff- eller jpg-format. Kostnad egen websida 850 kr ex moms vid order under 100 kort.

Ring oss på 011-12 92 51 så hjälper vi dig med hur du ska gå tillväga. Du kan även skicka e-post till oss på nedanstående adress:
kundservice@supekort.se

Nöjda kunder
abb_300_200.jpg
vw_300_200.jpg
seb_300_200.jpg
sca_300_200.jpg
skanska_300_200.jpg
lantmannen_300_200.jpg
kriminalvarden_300_200.jpg
klarna_300_200.jpg
attendo_300_200.jpg
billerud_300_200.jpg
clas_ohlson_300_200.jpg
if_300_200.jpg
swedbank_300_200.jpg
vattenfall_300_200.jpg
sandvik_300_200.jpg
orkla_300_200.jpg
lkab_300_200.jpg

OFFERTFÖRFRÅGAN

Skicka en förfrågan och få svar inom en timme